Audrey Cordon (foto Cs-wolves via Wikipedia) heeft dan uiteindelijk niet lang hoeven te treuren over het onrecht dat haar gisteren werd aangedaan in de tijdrit: ze werd voor het eerst in haar rijk gevulde carrière Franse kampioene op de weg.

In 2007 werd Audrey Cordon (Pontivy22 september 1989) vierde op het EK tijdrijden voor junioren en in 2011 werd ze 5e bij de beloften. Cordon nam deel aan de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen. In de tijdrit eindigde ze als 15e en in de wegrit kwam ze buiten tijd binnen. Twee maanden later werd ze 18e op het WK tijdrijden in Valkenburg. Dit evenaarde ze in 2013 op het WK tijdrijden in Florence. In 2015 behaalde ze met haar ploeg Wiggle Honda de vierde plaats op het WK ploegentijdrit in het Amerikaanse Richmond, na een spannende strijd om brons met het Nederlandse team Rabo-Liv.

Audrey Cordon trouwde op 10 oktober 2014 met wielrenner Vincent Ragot en ze noemt zich sindsdien Cordon-Ragot. Van 2015 tot en met 2018 werd ze Frans kampioene tijdrijden. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.