In Polen ging de tijdrijderstitel naar Kamil Gradek (foto Erik Westerlinck). De 29-jarige renner van CCC Team werkte de 42,5 kilometer in de omgeving van Busko-Zdrój 28 seconden sneller af dan Maciej Bodnar (BORA-hansgrohe). Het brons was voor Lukasz Wisniowski (CCC Team), die 59 seconden na zijn ploegmaat arriveerde.

Kamil Gradek (17 september 1990) was in 2011 en 2012 reeds Pools kampioen tijdrijden bij de beloften. In 2013 werd hij Pools kampioen koppeltijdrit (met Paweł Bernas). In 2014 won hij de Memorial Andrzeja Trochanowskiego, de 2e etappe van de Koers van de Olympische Solidariteit en de 3e etappe en het eindklassement van de Ronde van China. In 2017 won hij het eindklassement van de Ronde van Midden-Nederland. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.