Vandaag viert Guy Rooms, de gewezen beroepsrenner uit Temse, zijn 55ste verjaardag (bovenstaande foto: Erik Westerlinck)

16 guy rooms

In 1986 zegevierde hij bij de amateurs in Niel en in Harelbeke (“De Vlaamse Pijl”). In 1987 werd hij derde in de Ronde van Namen en tweede in de Ronde van Limburg. In 1988 stapte hij over naar de profs in de ploeg Isoglass. Een jaar later werd hij achtste in de Ronde van Luxemburg.

17 Rooms, Guy

In 1990 stapte hij over naar de ploeg Westwood en daarvoor behaalde hij twee overwinningen: in Putte en in Aalter. Toch keerde hij een jaar later terug naar de elite zonder contract. Ook nu won hij twee keer: in Ruisbroek en in Buggenhout. Zelfs in 1996 zou hij nog een overwinning boeken, in Nil-Saint-Vincent. (De Wielersite)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.