Luca Wackermann (foto Jérémy Günther Heinz Jähnick via Wikipedia) is de eerste leider in de Tour du Limousin. De Italiaan van Vini Zabù-KTM wist in finishplaats Evaux-Les-Bains de favorieten voor de dagzege te verrassen. Wackermann kwam met beperkte voorsprong over de streep, voor Jake Stewart en Jon Aberasturi.

Luca Wackermann (Rho13 maart 1992) is een Italiaans wielrenner die in 2009 Europees kampioen op de weg werd bij de junioren. In 2012 won hij de Trofeo Menci Spa en in 2016 de 2e en 3e etappe én het eindklassement van de Ronde van Oranie, idem dito voor de Ronde van Blida en de Ronde van Annaba, zij het dat hij daar “enkel” de tweede etappe heeft gewonnen. Tenslotte heeft hij dat jaar ook nog de vierde etappe van de Ronde van Azerbeidzjan gewonnen. In 2018 won hij al de 2e etappe van de Ronde van de Limousin. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.