Jonas Rickaert (foto Nicola via Wikimedia) heeft Dwars door het Hageland aan zijn erelijst toegevoegd. De Belg van Alpecin-Fenix klopte medevluchter Nils Eekhoff op de Citadel van Diest. Zijn ploegmaat Gianni Vermeersch werd derde. Het was de eerste UCI-wedstrijd op Belgische bodem sinds de herstart van het wielerseizoen.

Jonas Rickaert (Sint-Eloois-Vijve7 februari 1994) won in 2011 de 3e etappe van La Coupe du Président de la Ville de Grudziadz. In 2012 won hij niet alleen de 1e etappe van deze wedstrijd, maar ook het eindklassement. Dat jaar won hij ook de 2e etappe van de Keizer der Juniores. In 2014 werd hij Belgisch kampioen achtervolging en in 2017 veroverde hij dezelfde titel in het omnium. Dat jaar won hij ook de Grote Prijs Marcel Kint. In 2020 won hij de 3e etappe van de Ronde van Vlaams-Brabant. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.