Alhoewel bovenstaande titel in de foto uiteraard op de muziek slaat (of nog beter: op de teksten bij die muziek), is dit wel een leuke illustratie bij het feit dat het vandaag precies 55 jaar geleden is dat Bob Dylan The Beatles voor het eerst marihuana leerde roken toen hij ze ontmoette tijdens hun Amerikaanse tournee…

Ikzelf ben slechts heel kortstondig een Dylan-fan geweest, meer bepaald in 1965 toen hij het stopcontact ontdekte en elektrisch ging spelen. Ik nam toen de plaats in van Graham Webb, die letterlijk de zaal had verlaten. Maar na “Positively 4th street” deemsterde mijn belangstelling alweer weg. Het kan echter niet worden ontkend dat Dylan een belangrijke rol heeft gespeeld, zelfs in mijn leven, al was het maar via zijn vertegenwoordiger hier op aarde, Miel Swillens

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.