Andrea Bagioli (foto Jérémy Günther Heinz Jähnick via Wikipedia) heeft zijn ploeg Deceuninck-Quick Step een verzetje gegeven in de moeilijke dagen na de crash van Fabio Jakobsen. De jonge Italiaan sprintte in de eerste rit in de Tour de l’Ain naar zijn allereerste profzege. Hij hield nipt Primoz Roglic achter zich. (Sporza)

In 2018 won Andrea Bagioli (Sondrio23 maart 1999) de derde etappe en het eindklassement van de Toscana-Terra di Ciclismo, aan het eind van dit jaar liep hij stage bij UAE Team Emirates. Het seizoen van 2019 reed Bagioli voor de Italiaanse wielerploeg Team Colpack, hij won dat jaar zes koersen waaronder de Ronde van de Isard en de Kleine Ronde van Lombardije. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.