Mitchelton-Scott heeft net als vorig jaar de ploegentijdrit in de Ronde van Tsjechië gewonnen, maar vooral de laatste plaats van NTT viel op in de uitslag. Op de beelden, die door Victor Campenaerts (foto Granada via Wikipedia) op zijn eigen videokanaal geplaatst werden, is te zien waarom: de hele ploeg ging keihard onderuit. Beelden van de crash zijn te zien op de website van Het Nieuwsblad.

Victor Campenaerts (Hoboken28 oktober 1991) won zowel in 2016 als in 2018 het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Op 3 augustus 2017 werd hij Europees kampioen tijdrijden in Herning, een titel die hij op 8 augustus 2018 te Glasgow verlengde. Maar zijn grootste prestatie was natuurlijk toen hij op dinsdag 16 april 2019 in Mexico het werelduurrecord van Bradley Wiggins verbeterde. Campenaerts zette een afstand neer van 55,089 km. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.