Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de RTBf vreselijk dankbaar ben voor het dagelijkse “Un Tour, un exploit”. Dat is tenminste wat anders dan het wekelijkse “Sporza Retro” op de VRT. Om nog te zwijgen van die ridicule “virtuele” Tour de France. Maar dit gezegd zijnde, het is wel wennen aan de commentaarstem van Rodrigo Beenkens (foto Paul Hermans via Wikipedia)! Die man geeft commentaar alsof hij voortdurend geconstipeerd is!

4 gedachtes over “Rodrigo Beenkens

  1. “Alsof hij voortdurend geconstipeerd is”. Ja zeg. Er was ooit en zekere RDS uit Temse die in Gent woonde en woont en destijds op de radio een paar keer kwam met een verslagje. Nu je het zegt. Ik ben zeker dat die kerel nu nog maar eens een keer ontzettend boos zal zijn op mij. Ik had verwacht dat je iets anders had geschreven over Beenkens. Toen Boonen in Madrid wereldkampioen aan het worden was, was Beenkens ervan overtuigd dat het Gilbert was, tot co-commentator Marc Uytterhoeven tussenkwam en zei: “C’est Boonen, il est plus grand.”

    Like

    1. In tegenstelling tot wat L.C. impliceert, heb ik dit al vermeld op 25 september 2015, zie hier: https://ronnydeschepper.com/2015/09/25/tien-jaar-geleden-na-twee-ritzeges-draagt-tom-boonen-voor-het-eerst-de-groene-trui/. En nog iets: hij suggereert eveneens dat ik mijzelf tot norm verhef wat commentaar geven bij wielerwedstrijden betreft, terwijl ik op diverse plaatsen op mijn blog juist aangeef dat ik hoegenaamd niet geschikt was voor deze job.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.