De titel van het gedicht van Sasja Janssen, Ik roep je aan (2020), heeft een Bijbelse weerklank (‘Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet.’ Jeremia 33:3) – al blijft de hemel leeg. De mens staat recht, reikt de hand naar de ander. Het boek verscheen bij Druksel op 126 exemplaren, 100 genummerd en 26 geletterd, alle boeken werden door de auteur gesigneerd. Het werd gedrukt bij Graphius, Gent, op Bio Top 90g, de schutbladen zijn Sirio dark blue 80g, het lettertype is de Grotesque. Het boek meet 17 x 22,5 cm, 24 bladzijden, eenzijdig bedrukt. Het kost 20 euro – dit is zonder verzendingskosten. Het werk kan besteld worden via johan.velter@druksel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.