Op 14 juni 1990 traden de drie zusjes Sharon, Caroline en Andrea samen met hun broer Jim Corr voor het eerst op tijdens de audities voor de film The Commitments van Alan Parker, waar zij ook alle vier in spelen, maar niet als groep. Leadzangeres Andrea Corr heeft de voornaamste rol (als Sharon Rabbitte), gitarist Jim is lid van een avantgarde groep, violiste Sharon is… violiste en drummer Caroline gewoon als figurant. In een andere film “The Deportees” daarentegen worden The Corrs juist als toetssteen gebruikt om iemand te aanvaarden: wie hen geen bagger vindt, komt er niet in.  Vooral het titelnummer uit hun eerste album, Forgiven, Not Forgotten, wordt over de hekel gehaald… (Foto Desiii via Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.