De Amerikaanse Colleen Gaetano kreeg als Corinna in “Il Viaggio a Reims” twee solonummertjes met harp op haar bord, die ze zong vanuit de zaal, waarbij ze als een echte diva in een spot werd gevangen. Over het algemeen was dit wel een ontroerend moment (behalve dan op het ogenblik dat Joël Hanssens, die blijkbaar een vermoeiende dag achter de rug had, luid door haar aria begon te snurken), maar tweemaal haalde ze toch ook de hoogste noot niet. Maar dat bevestigt misschien juist de noodzaak van cursussen als die van het ECOV.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.