Liubov Chuchrova (foto YouTube) is een sopraan en ondanks haar voor ons weinig vrouwelijke voornaam wel degelijk een meisje. Ze was 23 toen ze in The Cardiff Singer of the World 1995 verscheen, helemaal uit Litouwen. Ze was daarmee de jongste deelnemer. Ze begon met een lied van Brahms, dat ze wel op de typisch “Russische” manier bracht. Het was bijna vanzelfsprekend dat ze hierop de juwelenaria van Bianca Castafiori liet volgen. Haar uitspraak was wel beter dan de meeste van haar streekgenoten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.