De 26-jarige Bulgaarse bas Svetozar Rangelov (foto YouTube) begon in The Cardiff Singer of the World 1995 met “Non piu andrai”. Hoe jonger ze zijn, hoe ouder ze lijken. Bovendien is deze achtergekomen telg uit de Boris Christov-school geen Mozart-vertolker. De drie Russische liederen die hij zong (en die we gelukkig allemaal niet moesten horen: alleen dat van Cui) lagen hem natuurlijk beter. Hij besloot met alweer een Mussolini-aria van Verdi: “Oh tu Palermo” uit de “Vespri Siciliani”, maar hij zong het eerder alsof het een Chroetsjov-aria was. “Rather stiffly. He doesn’t move in the buffo direction.” Deze avond was de dirigent Guido Ajmone-Marsan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.