Vandaag viert Priscilla Beaulieu, beter gekend als Priscilla Presley, haar 75ste verjaardag. In 2013 ging mijn ex-leerling Marc Van Vlierberghe zowaar met haar op de foto op de Acropolis.

Marc Van Vlierberghe: “Ik was in 2013 een weekje op cruise met meer dan 700 Elvisfans uit verschillende Europese fanclubs. Priscilla was toen als gast uitgenodigd met enkele andere mensen uit de Elviswereld. We hebben toen een interview kunnen bijwonen en een korte groet waarbij we een gehandtekende foto kregen. Voor de rest werd ze serieus afgeschermd en mochten we geen foto’s nemen. Tijdens één van onze vrije uitstappen zag ik haar toevallig met haar entourage lopen aan de Acropolis in Athene. Ik vroeg toen heel lief of zij op de foto wou met mij, en dat was geen probleem. So, I was a very lucky guy!”
Priscilla was de dochter van een Amerikaanse luchtmachtofficier die gestationeerd was in West-Duitsland in de periode dat Elvis ook in militaire dienst zat. Eigenlijk heette ze Priscilla Ann Wagner, maar haar biologische vader, James Wagner, kwam vlak na haar geboorte om het leven. Haar moeder hertrouwde met Paul Beaulieu.
Elvis Presley ontmoette haar toen ze pas 14 jaar oud was (!), maar Elvis bleef acht jaar lang met haar uitgaan totdat ze met hem wilde trouwen in 1967. Het huwelijk zelf zou daarentegen slechts zes jaar stand houden. Wel genoeg om een dochter op de wereld te zetten: Lisa Marie, die later op haar beurt o.m. met Michael Jackson zou trouwen.

Een gedachte over “Priscilla Presley wordt 75…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.