Earle Patriarco, een Amerikaanse bariton van 29, begon met een aria uit “Cosi” in The Cardiff Singer of the World 1995, gevolgd door één uit “Schoppenvrouw” van Tsjaikovski. Hij hecht veel belang aan het theatrale van opera en zelfs in een lied van Poulenc kwam dit tot uiting. Of misschien zelfs méér, want tijdens zijn opera-aria’s had ik niet echt die indruk. Een “showman” vonden de commentatoren, maar in de positieve zin dan blijkbaar want ze schoven hem ook als winnaar van de avond vooruit en dat werd hij ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.