Theodora Geraets heeft deelgenomen aan Elisabethwedstrijd 1985. Niet door de schiftingen gekomen, volgens haar eigen zeggen wegens haar zwangerschap. “Het helpt ook als je ‘kennissen’ hebt,” zegt ze, refererend aan de juryleden wier leerlingen deelnemen. Natuurlijk zijn de beste studenten ook bij de beste leraars in de leer geweest, maar er zouden reglementen moeten voor bestaan, vindt ze terecht (*).

Deze Nederlandse vioolpedagoge was een vaste commentator bij de TV2-uitzending van de Elisabethwedstrijd 1993, waarbij ze vooral opviel door haar minirok in de eerste uitzending. ’s Anderendaags droeg ze al een lange broek. Tip gehad?

Ronny De Schepper

(*) Ondertussen zijn die er gekomen: leraars mogen niet voor hun leerlingen stemmen. Hun punten zijn dan gelijk aan het gemiddelde van wat de anderen hebben gegeven, eventueel nog gecorrigeerd naar boven of naar beneden naar gelang van het feit of de leraar in kwestie gewoonlijk hoge of lage punten gaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.