Danielle Streiff (foto Twitter), een sopraan van 34, komt uit Frankrijk en dat is zeldzaam in The Cardiff Singer of the World, ook in 1995. Ze begint met een romanze van Verdi, “De schoorsteenveger”. Ze heeft de Franse slag (tietjes inbegrepen), maar haar stem is nogal scherp. Daarna volgde merkwaardig genoeg “Die Lorelei” van Liszt (een voorbeeld voor Wagners Tristan) en dat ligt duidelijk niet in haar lijn. Als soubrette is ze echter uitstekend geschikt. Daarom eindigde ze met de grote aria van “La Traviata” om al haar troeven uit te spelen. Het publiek at uit haar hand, maar de critici hadden toch wel voorbehoud.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.