Vandaag is het 85 jaar geleden dat de metro van Moskou in gebruik werd genomen. Het is één van de grootste verwezenlijkingen van het nog prille communistische regime. Ik was er destijds tijdens mijn reis naar de Sovjetunie in 1988 stevig van onder de indruk (en nog veel meer van de teleurgang na de val van het regime met overal graffiti en vuiligheid) maar ik heb er wel niet over geschreven en (minder verrassend) ook geen foto’s van genomen. Dit is dan ook “zo maar” een foto van het internet geplukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.