Hieronder staat het eerste filmpje dat werd geüpload op de internetwebsite YouTube. Het werd geüpload om 20:27 op zaterdag 23 april 2005, door Jawed Karim, een van de oprichters van de website, onder de gebruikersnaam “jawed”. Het 18 seconden durende filmpje werd opgenomen door Yakov Lapitsky in de dierentuin van San Diego. Het filmpje toont Karim voor een groep olifanten, terwijl hij uitlegt hoe interessant hun enorm, enorm, enorm lange slurven zijn. Een verschrikkelijk onnozel filmpje eigenlijk dat van geen kanten laat voorzien wat voor een revolutie YouTube zou veroorzaken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.