Michel Massot is een Belgische trombonist en vooral tubavirtuoos die op dat instrument laureaat werd van de Tenutowedstrijd 1982 (foto Gvdmoort Gauthier Vandemoortele via Media Viewer). Ondanks het feit dat hij nadien als solist werd uitgenodigd door diverse orkesten (o.m. het BRTN-orkest en dat van Luik en Montréal), zocht deze leraar aan het Luikse conservatorium toch vooral zijn weg in de jazz. Samen met drummer Michel Debrulle en Fabrizzio Cassol vormde hij op die manier o.a. het Trio Grande.

Toen Cassol opstapte, werd het trio ontbonden, maar nu werd een waardig vervanger gevonden in de persoon van de Franse klarinettist-saxofonist Laurent Dehors. Het vernieuwde Trio Grande stelt zichzelf voor in de Gele Zaal op zondag 23 april 1995. De toegangsprijs schommelt tussen 200 en 350 fr. en kaarten kunnen worden besteld bij FNAC. Men kan een voorproefje van het nieuwe repertoire beluisteren op de Muzieklijn (09/233.10.91), code 621.

Referentie
Ronny De Schepper, Vernieuwd Trio Grande stelt zichzelf voor, Het Laatste Nieuws 21 april 1995

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.