Hendrik Derolez studeerde in Brussel en Gent, waar hij les kreeg van Louis Pas (1931-2013), Claude Coppens en Myriam Schroyens. Hij is vooral actief als begeleider (b.v. in de Vlaamse Opera) en daarom nam hij die taak ook op zich voor de CD “Frank Cools zingt Jacques Brel”. Tijdens het lunchconcert van vrijdag 21 april 1995 mocht hijzelf ook eens in de belangstelling staan bij de uitvoering van het romantische pianokwartet van Johannes Brahms. Hij werd bijgestaan door Carol Minor, viool, Traudi Helmberger, altviool, en Greet Gils, cello. Op dit ogenblik is hij vooral actief als leider van het kinderkoor van de Vlaamse Opera (foto operaballet.be).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.