De toen 29-jarige Italiaanse bariton Davide Damiani (foto YouTube) zong in The Cardiff Singer of the World 1995 de aria van de graaf uit “Le Nozze di Figaro”. Zijn interpretatie stond mij niet aan: hij leek wel een Rus. Hij zag het zelf slechts als opwarming (hij “markeerde” zelfs) voor “Zueignung” van Strauss, maar ook die uitvoering kon mij niet overtuigen. Deze keer was het natuurlijk wel begrijpelijker. Dirigent (maar niet van déze avond want dat was Carlo Rizzi) Nicholas Kok was het blijkbaar met mij eens, al formuleerde hij het natuurlijk “Britser”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.