De Amerikaanse zangeres Linda Perry wordt vandaag ook al 55 jaar. Zij is bij ons bekend voor slechts één nummer, namelijk “What’s up” van Four Non Blondes uit 1992. Slechts één nummer dus, maar wat voor één! Dit vind ik het mooiste nummer van de popmuziek uit de periode dat ik er eigenlijk niet meer in geïnteresseerd was. Bij het horen van dit nummer draai ik de volumeknop nog altijd naar rechts! (Ondertussen weet ik dat Ben Crabbé er een hartsgrondige hekel aan heeft. Telkens het nummer aan bod komt in “Blokken” – meestal niet trouwens, hij brengt het gewoon zelf ter sprake – maakt hij het bekende kotsgebaar met de vinger in de mond. Sedertdien geniet ik er nog veel meer van! Up yours, Crabbé!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.