Egoitz García Etxegibel (Atxondo31 maart 1986) is een SpaansBaskisch wielrenner die in 2017 reed voor Equipo Bolivia. Eerder reed hij een seizoen voor Al Marakeb uit de Verenigde Arabische Emiraten, een seizoen voor Murias Taldea, drie seizoenen voor Cofidis en twee seizoenen voor Caja Rural. Zijn enige overwinning is die in Parijs-Corrèze 2012. Hij nam twee keer deel aan de Tour: in 2013 werd hij 115de en in 2014 (foto Erik Westerlinck) gaf hij op. Merkwaardig: hij reed tweemaal top tien in de Omloop Het Nieuwsblad (10de in 2013, 9de in 2014).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.