“Velo” is de bachelorproef van Elien Hanselaer en Loes Carrette naar “De Fiets Van De Veroordeelde”, een nauwelijks opgevoerd stuk van Fernando Arrabal over twee mensen die het ultieme geluk en de vrijheid zoeken, als kinderen verdronken in fantasie.

Geen intellectualisme, geen psychologisering, niets geabstraheerd, geen ingewikkelde plot, geen langdradig verhaal, geen provocerende beelden, geen gedoe, geen hoogdravend theater, geen gezever, geen Kunst, geen moeilijkheden, geen drama, geen emoties, geen humor, geen kinderen, geen decor, geen rekwisieten, misschien ook geen enthousiast publiek. Gewoon Loes en Elien. Gewoon alles mooi en goed.
“Zeg, wanneer we uiteindelijk gaan ontsnappen, vervoer je me in de echo van jouw glimlach met de as en een zak van droge wortels?”
“Ja, ik zal je erin steken.”

Promotor: Mieja Hollevoet / Spelcoach: Elsie de Brauw / Productie: Leo Verlinden / Film: Victor Van Rossem / Fotografie: Thomas Dhanens / Geluid: Jasper Maekelberg / Licht: Timme Afschrift en Tom Timmerman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.