Als ik schrijf: “Katrina Leskanich wordt zestig” dan zal er bij niet veel lezers een licht opgaan. Maar als ik zou zeggen: “Katrina van ‘Katrina and the Waves’ wordt zestig” dan weet iedereen natuurlijk over wie ik het heb.

En dan verwachten ze ook dat ik als luistervoorbeeld “Walking on sunshine” zal geven of desnoods “Love shine a light”, waarmee ze in 1997 zowaar het Eurovisiesongfestival hebben gewonnen. Maar nee, ik heb voor een ouder nummer gekozen, “Sun street”.

Maar nog veel meer voor “Que te quiero”, omdat ik nu eenmaal een “sucker” ben voor tex-mex muziek.

En ook wel omdat ik de Nederlandse versie “Retour Sneek” van V.O.F.De Kunst eigenlijk zelfs nog beter vind.


De opname klinkt helaas helemaal niet goed en dat fotootje van dat koppel erbij maakt het ook al niet veel beter…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.