De Nederlandse zangeres Anouk (foto Dotblend via Wikipedia) wordt ook al 45 jaar vandaag.

Anouk Teeuwe uit Den Haag wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife‘ en stond sindsdien met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn ‘R U Kiddin’ Me‘, ‘Michel‘, ‘Girl‘, ‘Lost‘, ‘Modern World‘, ‘Three Days in a Row‘ en ‘Woman‘. Anouk behaalde voor Nederland de negende plaats op het Eurovisiesongfestival 2013 met het nummer ‘Birds‘. Ze bracht tot en met 2016 tien Engelstalige studioalbums uit, waarna in 2018 “Wen d’r maar aan” volgde, waarmee ze nieuwe wending gaf aan haar carrière.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.