De Amerikaanse actrice Annabella Sciorra viert vandaag haar zestigste verjaardag.

Annabella Sciorra is een dochter van een vader van Italiaans-Cubaanse afkomst en een moeder van Franse afkomst. Ze werd in 2001 genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor haar gastrol als Gloria Trillo in de misdaad-dramaserie The Sopranos. Eerder werd ze genomineerd voor een Independent Spirit Award voor haar hoofdrol als Donna in de romantische filmkomedie True Love (1989), wat tevens haar eerste filmrol was. Sciorra maakte haar acteerdebuut in 1988 als Octavia in de miniserie The Fortunate Pilgrim. Een jaar later volgde reeds haar eerste filmrol in True love. En dan was ze (snel) opeenvolgend te zien in Internal affairs, Reversal of fortune, The hand that rocks the cradle, Whispers in the dark en Romeo is bleeding. Nadien verloor ik haar uit het oog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.