Jesper Asselman (Delft12 maart 1990) is een Nederlands wielrenner die na het afhaken van Roompot-Charles opnieuw voor Metec-TKH Continental Cyclingteam powered by Mantel.com rijdt (foto Erik Westerlinck).

In de Eneco Tour van 2015 droeg hij twee dagen de leiderstrui. Een jaar later won hij de Ronde van Drenthe en in 2019 won hij de eerste etappe in de Ronde van Yorkshire. Hij veroverde ook twee titels van Nederlands kampioen op de piste: scratch in 2013 en achter derny’s in 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.