Stripateliers in kunstacademies in Vlaanderen: er zijn er slechts 8. Temse is er één van. De gemeente doet daarmee haar reputatie van stripgemeente alle eer aan.

Het stripatelier – officiële naam: beeldverhaalatelier – richt zich hoofdzakelijk tot jongeren en wordt geleid door graficus-illustrator-(strip)tekenaar Anton Van Steelandt. Net als in het beginjaar 2018-2019 volgen ook nu 8 cursisten de lessen. Naast jongeren kunnen ook volwassenen zich inschrijven. Zij krijgen een opleiding op maat.

Onlangs kregen de cursisten van het stripatelier bezoek van burgemeester Luc De Ryck en Onderwijsschepen Tineke Van Britsom. Zij onderhielden zich met de leraar én de leerlingen, en stelden met trots en genoegen vast dat de cursus een belangrijke meerwaarde vormt voor de Academie.

De lessen vinden elke dinsdag- en donderdagavond plaats van 18 tot 19.40 u. in het zolderatelier van de Academie. Inschrijven voor volgend schooljaar is mogelijk van 1 juni t/m 30 september 2020. Intussen is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de lesuren en kennis te maken met de sfeer en de dynamiek van de afdeling.

Info

Website: https://www.academietemse.be/middelbare-graad/graad-3-beeldverhaalatelier

E-mail: antonvansteelandt@academietemse.be 

Tel.: 0477 78 56 07

Facebook Academie: facebook.com/beeldverhaalacademietemse 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.