Het is vandaag ook vijf jaar geleden dat de Engelse songschrijver Peter Callander is overleden. Samen met componist Mitch Murray schreef hij de teksten van o.a. “The ballad of Bonnie and Clyde” voor Georgie Fame, “Ragamuffin man” voor Manfred Mann, “Billy don’t be a hero” voor Paper Lace, “Goodbye Sam, Hello Samantha” voor Cliff Richard (zeker niet z’n beste prestatie), “I Did What I Did for Maria” en “Frankie” voor Tony Christie en, jawel, “Even the bad times are good” voor The Tremeloes, een nummer dat mij altijd oppept, hoe diep ik ook mag zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.