Eén van mijn meest geliefde filmregisseurs, de Ier Neil Jordan (foto Franz Richter via Wikipedia) viert vandaag zijn zeventigste verjaardag. In onderstaand filmpje vat hij zijn carrière goed samen, al werkt het gebruik van zijn stopwoord “you know” danig op mijn zenuwen. Hieronder ook nog de trailer voor wat misschien wel zijn beste film is, “The crying game” – al komen “Mona Lisa”, “The end of the affair” en “The brave one” aardig in de buurt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.