Fabio Sabatini (Pescia, 18 februari 1985) is een Italiaans wielrenner die anno 2017 reed voor Quick-Step Floors. Op bovenstaande foto van Erik Westerlinck uit de Tour 2017 wordt hij gevolgd door Julien Vermote.

Zijn belangrijkste overwinningen zijn: in 2003 Italiaans kampioen tijdrijden bij de junioren en in 2010 de 4e etappe in de Ronde van Italië en in 2016 de 1e etappe Ronde van San Luis. Deze twee laatste overwinningen betroffen wel telkens een ploegentijdrit.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.