Ofra Harnoy (foto YouTube) is een celliste die graag met nogal sexy hoezen uitpakt. Naar verluidt ook met een naaktfoto, half verborgen achter haar cello. Die heb ik helaas niet kunnen terugvinden op het internet, maar wat nog merkwaardiger is: ook dat van die “sexy hoezen” krijg ik niet bevestigd, al is dat nu toch het eerste wat je op het internet zou verwachten.

Het strafste (sic) dat ik heb kunnen vinden, heb ik hierbij afgedrukt. Maar goed, gezien de publiciteit over haar persoon dus blijkbaar in die richting gaat, kan men haast automatisch aannemen dat ze ook wel met popmuziek zou flirten. Ze nam inderdaad een CD op met Beatle-bewerkingen (die zeer slecht werd ontvangen) en was op een bepaald moment in onderhandeling met Pink Floyd. Ze werd overigens geboren in Israel, maar ze groeide op in Canada. Alhoewel Alcide dan ook al wat voorafgaat niet ontkent, neemt hij het toch voor zijn landgenote op door eraan toe te voegen: “Elle a à son actif, le premier enregistrement mondial du Concerto Rondo pour violoncelle de Jacques Offenbach en 1983, ainsi que de nombreux concertos inédits de Vivaldi.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.