De Slovaakse wielrenner Peter Sagan (foto Erik Westerlinck) viert vandaag zijn dertigste verjaardag. Zijn vorige seizoen was wat minder en er werd gezegd dat hij het professionele wielrennen eigenlijk een beetje beu is. Waarop ik hem zou aanraden terug te keren naar zijn roots in het veldrijden en mountainbiken…

Veel aandacht ga ik aan deze verjaardag niet besteden, aangezien ik ook al aparte bijdragen heb over zijn eerste en zijn derde wereldtitel en over de zevende keer dat hij het puntenklassement heeft gewonnen in de Tour de France. En Wikipedia overnemen zou totaal geen zin hebben want ook dat artikel is véél te lang. Mijn persoonlijke voorkeur gaat eigenlijk naar mijn stukje over zijn broer Juraj

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.