Rudy Pevenage stelde gisteren officieel zijn biografie “Der Rudy” voor. Het boek viel niet bij iedereen in de smaak. Zo reageerde Johan Bruyneel bijzonder giftig op Twitter, maar Pevenage laat zich niet doen door de kritiek.

Enkele opvallende passages uit het boek van Rudy Pevenage werden al gretig opgepikt door de pers, maar gisterenavond werd het boek ook officieel voorgesteld. Maar enkele grote namen zoals Eddy Merckx  stuurden hun kat.

“Er hebben een paar vedetten afgezegd door de verhalen in de pers. Ik kan dat niet goed begrijpen, maar iedereen moet doen wat hij wil. Ik geniet toch van deze avond”, zegt Pevenage.

Johan Bruyneel, de ploegleider van Lance Armstrong, stuurde ook een tweet de wereld in naar aanleiding van het boek. “Rudy, het is allemaal de schuld van Lance en mij. We hebben je gedwongen dit te doen”, schreef hij. Zo verwees hij spottend naar uitspraken van Pevenage in het verleden.

“Dat is ook zo”, houdt Pevenage zijn visie op de feiten vol. “Ze zijn veel te arrogant geweest. Ze wilden de koning zijn op een eiland, sorry.”

“Ik kijk niet naar de negatieve reacties. Ik ben bereid om op alle kritiek in te gaan, want ik weet dat ik zal winnen. Dat is het probleem.” Aldus Rudy Pevenage op de website van Sporza.

Een gedachte over “Nieuw boek van Rudy Pevenage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.