2 gedachtes over “55 jaar geleden: “Downtown” op nummer één

 1. Petula Clark is al zo lang bezig, in 1964 had ze haar 1e hits. Ik heb die oude film van “The Six Five Special” uit 1958 daarin zie je haar al bezig in die trein aan het zingen.
  Van die artiesten die daar in optraden zijn er velen al overleden of niet meer actief. Zij is de living legend die maar doorgaat. Zeer veel respect voor. The Dubliners heb ik ook diverse keren live gezien altijd klasse. Dat doet me denken aan de dagen van Radio Caroline toen ze niet meer mochten uitzenden werden eind 1967 tracks van de Major Minor LP’s gedraaid zoals “A drop of the hard stuff” en “More of the Hard Stuff”‘ die allebei de Engelse LP top 30 haalden.
  Het Radio Station Radio 227 heeft op 22 en 23 december 2012 een jaarlijkse top 227 waarvoor men nog kan stemmen en je top 10 in kan sturen, en daar zal Petula Clark en ook the Dubliners ook wel op voorkomen.
  Stuur je favoriete top 10 naar studio@radio227.nl. Het zal wel voor de laatste keer zijn want Radio 227 dat 10 jaar heeft bestaan moet wegens geldgebrek op 31-12-2012
  zijn uitzendingen staken! Heel erg jammer. http://www.radio227.nl
  Bert Bossink

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.