De Gentse sopraan Brigitte De Poorter (foto YouTube) won in december 1993 het internationale Francesco Cilea Concours in Reggio di Calabria en een paar maanden later, in maart 1994, werd ze tweede in het Robert Stolz Gesangsmettbewerb, waarbij het niet onbelangrijk is dat ze tevens werd bekroond als lieveling van het publiek. Ze is ook al een tijdje de lieveling van de vzw Lyrica en het moest er dus eens van komen: op 22 januari 1995 in de Minardschouwburg mocht zij de ster zijn van het jaarlijkse opera-, operette- en musicalconcert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.