Wat een toeval! Gisteren kijk ik naar een BBC-documentaire over Roald Dahl en ik merk nog op tegen mijn vrouw dat kleindochter Sophie niet ter sprake komt, terwijl die vroeger toch vaak in het nieuws was. En kijk! Vandaag kom ik haar tegen op “On this day”, want het is vandaag de tiende verjaardag van haar huwelijk met jazz-fenomeen Jamie Cullum (foto YouTube).

Sophie was destijds een baanbreker voor meer “gevulde” modellen. Alhoewel ze zeker niet mager is, is daar op dit moment toch niet zo veel meer van te merken. Des te meer van het hoogteverschil tussen haar en kleine Jamie.

Maar zoals Het Nieuwsblad schrijft: “Hun verschil in lengte staat de liefde duidelijk niet in de weg.” Dahl en Cullum leerden elkaar twee jaar geleden kennen bij een liefdadigheidsevent in Londen. 

In 2013 is collega-blogger Sophie Dahl bevallen van Margot Cullum, haar tweede dochter met muzikant Jamie Cullum. “Ze is gezond en ziet er schitterend uit, we zijn in de wolken”, liet Cullum weten op Twitter. De toen 35-jarige kleindochter van de legendarische schrijver van kinderboeken Roald Dahl, heeft ook dochter Lyra met de twee jaar jongere Cullum. Het koppel had op 2 maart net de tweede verjaardag van Lyra gevierd toen Sophie twee dagen later beviel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.