25 jaar geleden speelde Rod Stewart op oudejaarsavond in Copacabana voor zo’n 3,5 miljoen aanwezigen (foto Pinterest). Daarmee is hij wereldrecordhouder. Ter relativering: hij moet dit record delen met Jean-Michel Jarre in Moscou 1997. Jarre bekleedt op de koop toe ook de derde plaats in de list of largest concerts met 2,5 miljoen luisteraars in Parijs 1990.

Rod Stewart ligt hierover ook steeds in (een goedaardige) ruzie met zijn boezemvriend Ron Wood van The Rolling Stones. Henry Alfaro legt op de website quora.com uit waarover het gaat: “It is true that Rod Stewart played live at Copacabana Beach on New Year’s eve. However, it is impossible to distinguish those that went to Copacabana to watch the traditional fireworks display that happens every year and draws millions of people EVERY YEAR and those that went to Copacabana Beach to watch Rod Stewart. In 2006, the Rolling Stones played on a regular Saturday to 1.5 million people. Since it was a normal day, the people on the beach went BECAUSE of the Rolling Stones and not because any other thing that could be going on.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.