José João Pimenta Costa Mendes (foto’s Erik Westerlinck) werd geboren in Guimarães op 24 april 1985. Hij is een Portugees wielrenner die anno 2019 rijdt voor Sporting-Tavira. Eerder reed hij voor onder meer BenficaCCC Polsat Polkowice en Bora. In 2009 werd hij derde op het Portugese kampioenschap tijdrijden voor elite en in 2010 kreeg hij de overwinning in de zesde etappe van de Ronde van Portugal toegewezen nadat de winnaar, Joaquín Ortega, werd betrapt op het gebruik van epo. (Wikipedia)

Kasseienrit Tour 2014 Foto’s Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.