Het Huis van Alijn uit Gent publiceerde vijf jaar geleden in het Gentse stadsmagazine een oproep om foto’s van optredens in Gent door te sturen. Ik vind dit een zeer goed initiatief omdat b.v. Rod Stewart vóór zijn grote doorbraak in 1971 met “Maggie May” in Gent zou hebben gespeeld in de jeugdclub in de Hoogpoort. Het staat nog ter discussie of dit nog met The Jeff Beck Group was of reeds met The Faces. Daarom zou het zeer interessant zijn mocht iemand foto’s van dat evenement hebben. Graag hier dan een reactie. Men kan ook terecht op http://www.9000toeren.be of op het telefoonnummer 09/269.23.50 van Huis van Alijn of via mail: info@huisvanalijn.be

P.S. De bijgevoegde foto van Jo Clauwaert heeft uiteraard niets met dat optreden in Gent te maken: dat was in Oostende in 1988.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.