Een gedachte over “Twintig jaar geleden: film over Jan Hoet

  1. Met die Julien Vandevelde heb ik zelf ook eens een probleempje gehad: toen ik fotograaf Carl De Keyzer was aan het interviewen merkte ik plotseling dat hij dat interview aan het filmen was zonder dat daarover was gesproken, laat staan dat ik mijn toestemming had gegeven. En dan was hij nog verontwaardigd toen ik zei dat hij daarmee moest ophouden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.