Kristjan Koren (Postojna25 november1986) is een Sloveens wielrenner die anno 2019 rijdt voor Bahrain-Merida (foto Erik Westerlinck). Daarvoor reed hij voor Cannondale-DrapacLiquigas-Cannondale, het Italiaanse clubteam Bottoli Nordelettrica Ramonda, Perutnina Ptuj en Sava, alwaar hij zijn carrière begon. (Wikipedia)

Een gedachte over “Kristjan Koren

  1. Kristjan Koren werd dit jaar op grond van bewijsmateriaal overgemaakt door het gerecht van Oostenrijk door de UCI voor twee jaar geschorst wegens zijn betrokkenheid bij de operatie Aderlass ( bloeddoping in 2012 en 2013 ) o.l.v.de Duitse arts Schmidt .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.