Only five years ago, former British Time Trial Champion Derrick Woodings brought more success to Coventry-based cycling club M.I.Racing after finishing third twice for the Great Britain squad at World Masters Track Championships in Manchester. Woodings finished third in both the 5km points race and team pursuit championship.

Als veteraan behaalde Woodings dus de internationale successen die hem als prof in de jaren zestig ontbraken. Hij reed toen immers voor Mottram, Bantel en Croad, drie ploegen die zelden of nooit in het buitenland te zien waren. Op zijn palmares als amateur en prof staan dan ook enkel wedstrijden op eigen bodem.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.