Hoe de showprogramma’s van de BRT er na “de bom” zullen uitzien kwamen we niet te weten in de gisteren aangehaalde film. Wel weten we na het bekijken van de jongste “Zingezong” hoe ze anno 1984 gebracht worden. En dat is niet om over naar huis te schrijven. Integendeel, daar schrijf je enkel in de krant over en hoé …

Hoe men het immers aandurft om de veel taks betalende televisiekijker op zaterdagavond met zo’n snertprogramma te confronteren is zowat de enige vraag die ons overblijft na het bekijken van het hopeloze gehuppel en geklungel dat ons tijdens de jongste editie (20/10) vanuit één of andere Lokerse zaal voorgeschoteld werd. De oubolligheid van presentator Henk Van Montfoort, het schreeuwerige decor en de ondermaatse “attracties” maken dit programma tot één der minderwaardigste uitzendingen die men vanuit de Reyerslaan op het kijkende publiek loslaat. Tenware men er daar van overtuigd is dat op zaterdagavond toch iedereen op familiebezoek, naar het voetbal of op café is en het dus toch niet zo nauw steekt wat men dan uitzendt. (De Rode Vaan nr.44 van 1984)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.