Tijdens de grote signeerdag van de Culturele Vereniging Spirit op zaterdag 21 september op het gemeentehuis van Temse werd een opmerkelijke nieuwe publicatie voorgesteld: de ‘Strip Sticker Catalogus’, samengesteld door stripkenner en -verzamelaar Sascha Van Laeken. Het luxeboek, dat 340 pagina’s telt, bevat 7 095 afbeeldingen in kleur van stickers getekend door striptekenaars.

De auteur werkte 5 jaar aan het boek. De publicatie, uitgegeven bij Bonte (Brugge), is verkrijgbaar bij de auteur, Lavas@telenet.be en kost € 59,95.

Sascha Van Laeken (Rupelmonde)  is een autoriteit op het vlak van strips. Hij verdiept zich al jaren in deze kunstvorm en parallel met zijn voortdurend groeiende kennis bouwde hij een (indrukwekkende) stripverzameling op. Hij is organisator van beurzen (o.a. de Mercatorstripbeurs) en bestuurslid van Spirit in Temse. Op de foto bevindt hij zich in het gezelschap van burgemeester Luc De Ryck en Spirit-voorzitter Raoul De Graeve. 

INFO

Sascha Van Laeken – Lavas@telenet.be – 0486 74 48 99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.