Vandaag is het ook al tien jaar geleden dat Mary Travers, het vrouwelijke gedeelte van de folkgroep Peter, Paul and Mary, aan leukemie is overleden. De andere leden waren Peter Yarrow en Noel “Paul” Stookey. De groep Peter, Paul and Mary werd in 1961 opgericht en was in de jaren zestig een der meest succesrijke folkgroepen met nummers als If I had a hammer, Blowin’ in the Wind, Le déserteur, Puff the Magic Dragon, Lemon Tree, Leaving on a jet plane en Where have all the flowers gone. De groep ging in 1970 uit elkaar en alle leden startten vervolgens een solocarrière. Mary zelf bracht vijf albums uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.