De Engelse cellist Charles Medlam (tweede van links) was de leider van The London Baroque (foto), die naast het begeleiden van Emma Kirkby ook nog “La Françoise” van François Couperin (1668-1733) en een sonate van Armand Louis Couperin (1725-1789) uitvoerden, toen we hen aan het werk hoorden in Zweden. Charles Medlam (een leerling van Nikolaus Harnoncourt) founded London Baroque with Ingrid Seifert (uiterst links) in 1978. De twee andere leden op de foto zijn (vlnr) Steven Devine and Richard Gwilt. Charles Medlam is ook lid van Musica Antiqua Köln en The English Concert en was één van de leraars van de Masterclasses in Nordmaling in augustus 1991.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.